AOPA Fly-in EHTE

Category
AOPA activiteiten
Date
7 juli 2018 10:45

Op zaterdag 7 juli 2018 zal de AOPA Fly-In worden georganiseerd op Teuge Airport. Doordat het evenement ook wordt gepromoot door AOPA in België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland, belooft het ook een internationaal feest te worden.

AOPA zal samen met gastheer Teuge Airport zorgen voor een dagvullend programma voor jong en oud:

  • Er is een grote variëteit aan heerlijk eten en drinken van lokale leveranciers
  • Er zijn zeer interessante en vermakelijke seminars bij te wonen
  • Er zullen diverse stands zijn van interessante bedrijven uit de luchtvaart, zoals vliegtuigmerken, onderhoud en opleiding
  • We eindigen de dag met een luxe barbecue!

Neem vooral je familie mee!

GENERAL INQUIRIES: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma

Tussen 10:45 LT en 17:00 worden tijdens de Fly-In drie lezingen gehouden.

10:45: Opening van Fly-In door AOPA-NL voorzitter Mark Rademaker

11:00: 

13:00 

15:00 

16:30: Barbecue! 

 

Kosten

AOPA Leden hebben gratis toegang en hoeven geen landingsgeld te betalen.

Niet-leden betalen € 42,50 toegang per vliegtuig. Voor dit bedrag krijg je niet alleen je landing gratis (twv 25 euro) maar de PIC is meteen lid van AOPA. Zie hier voor alle voordelen van het lidmaatschap. Wil je wel komen maar niet lid worden van AOPA? Dat kan helaas niet maar je kunt wel tijdig je lidmaatschap zelf opzeggen. Opzegging van het lidmaatschap door het lid kan slechts geschieden tegen het eind van een boekjaar (31/12), mits schriftelijk en met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 4 weken.

Ook als je met de auto komt, betaal je  € 42,50

Passagiers hebben gratis toegang.

De betaling doe je op de dag zelf na landing

Eten en drinken betaal je ter plaatse.

De uitgebreide en luxe Barbecue kost € XX/ pp.

Aanmelden als AOPA lid

AOPA leden kunnen zich direct aanmelden via aopa.nl

LET OP: omdat het druk wordt, werken we met slottijden. Vul hierboven dus alleen een slottijd in die beschikbaar is. Groene blokken zijn gereserveerde tijden en dienen als buffer. Deze lijst proberen we dagelijks bij te werken. Controleer voor de zekerheid of al je gegevens er juist in staan.

 

Aanmelden als niet AOPA lid

Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mail ons de volgende gegevens:

Naam van de PIC, Registratie van het vliegtuig waarmee je komt, A/C-type, Aerodrome of Departure, POB, email en telefoonnummer.

Je betaalt vervolgens na aankomst op het veld op de dag zelf.

LET OP: omdat het druk wordt, werken we met slottijden. Geef in je mail aan welke slottijd je wilt. Deze moet nog wel in deze lijst beschikbaar zijn. Groene blokken zijn gereserveerde tijden en dienen als buffer. Deze lijst proberen we dagelijks bij te werken. Controleer voor de zekerheid of al je gegevens er juist in staan.

Aanwezige bedrijven en organisaties

The Pilot Shop - Pilots supplies

Catalina -  Stichting Vrienden van de Catalina

 

 

 
 

All Dates

  • 7 juli 2018 10:45

Powered by iCagenda