Afdrukken

Om te kunnen vliegen met één van de vliegtuigen van de Motorvliegclub Teuge, moet je minimaal in het bezit zijn van een RPL (Recreational Pilot License), een LAPL (Light Aircraft Pilot License) of een PPL ( Private Pilot License). Met dit brevet mag je bij daglicht een eenmotorig vliegtuig besturen en enkele passagiers meenemen. De meeste van onze clubleden hebben een dergelijk brevet. 

Entreegeld (éénmalig):

  €55,00

Contributie (jaarlijks):

Motorvliegclub Teuge €356,50


Jaarlijkse contributies zijn verschuldigd op de 1ste januari. Nieuwe leden betalen in het eerste jaar van aanmelding de nog resterende maanden aan contributie.

 

Aanmelden als nieuw lid


U kunt zich aanmelden met het volgende formulier.

Nieuwe leden zullen na aannmelding uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek.

 

Wat gebeurt er met de gegevens op het formulier?

 

We willen onze leden prima vliegtuigen verhuren en ervoor zorgen dat jullie gebruik kunnen maken van een aantal diensten en voorzieningen die het beste bij jullie passen. Hiervoor hebben we persoonsgegevens nodig. We vinden privacy heel belangrijk, daarom gaan we zorgvuldig met jullie persoonsgegevens om. In dit privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. De MVA houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: