Nieuws motorvliegen

We hebben drie Cessna-172's en één PS28-Cruiser.

Leden kunnen direct reserveren via:

 

U huurt al een PS28 Cruiser v.a. €90,00-p.u.
en een Cessna 172 D v.a. €129,00-p.u.
Lees onze voorwaarden.  

 

Leden kunnen ook naar onze ledenportal, of onze facebookgroep.

 

--------------------------------------

Verder nieuws:

Op woensdagavond 2 mei 2018 om 20.00 uur verzorgen Jan Paul van der Velde en Frank Kemper een clubavond met als onderwerp "Hoe maak je een professionele korte vliegfilm?"

Zie hier de promofilm.

KOMT ALLEN.

Aanmelden via: de ledenportal

 

Ledeninformatie is verhuisd naar de ledenportal. Het gaat om de pagina's met informatie over onze clubtoestellen, verhuur(regels) en CVV en Vliegveiligheid.

De lente is weer in het land. Een nieuw vliegseizoen komt er aan. Ook dit voorjaar hebben leden van de vliegclub zich op de klussendag uitgeleefd. Deze keer was er een groep van 23 enthousiaste leden op zaterdag 24 maart 2018 aanwezig. Na een paar uurtjes was alles weer opgeruimd, gewassen, in de was gezet en voorzien wat er in de kist hoort. De clubruimte is eveneens flink aangepakt. Alles is weer fris en schoon. In de hangar is de klemmende deur aangepakt, een klus die nog verder afgemaakt gaat worden. Ook de bedrading van het nieuwe toegangssysteem is netjes met wire wraps vastgemaakt, en de nieuwe kast die met dit systeem ontsloten kan worden is vastgemaakt aan de muur. En natuurlijk zijn de bladeren verwijderd uit de hangar en deurrails.

Inmiddels was er een mooi lentezonnetje gaan schijnen, tijd voor een lunch op het opgeruimde terras met groentensoep en broodjes.

 

Een mooi clubgevoel, zo'n dag! Een filmpje gemaakt door Jan Paul van der Velde vind je hier.

De gratis touch and go na een overland-landing geldt in maart en april 2018 voor alle vliegtuigen, ook met als thuisbasis Teuge.
Je kunt slechts 1 x een touch and go maken volgens de actie. Je moet zelf via de radio melden dat je hier gebruik van wil maken. De havendienst registreert dit en brengt de MVA geen touch and go in rekening.


 

Voor de tweede maal dit jaar hebben leden van de vliegclub zich op de klussendag uitgeleefd. Ook deze keer was er een groep van 20 trouwe leden op zaterdag 7 oktober 2017 aanwezig. Na een paar uurtjes was alles weer opgeruimd, gewassen, in de was gezet en voorzien wat er in de kist hoort. Ook de clubruimte is flink aangepakt. Oude spullen zijn naar de stort gebracht. Alles is weer fris en schoon. Daarna waren er broodjes en tomatensoep.

 

En de fotograaf is: