Op zaterdag 22 juli 2017 hebben we een dag voor nieuwe leden georganiseerd. Om tien uur kwamen José Miguel, Marcel, Meindert, Peter, Olivier, Jan Paul, Frank en Huib samen met leden van het MVA-bestuur naar de clubsalon voor koffie met gebak. We hebben ons aan elkaar voorgesteld en er is informatie uitgewisseld over de club.

Het weer was prachtig dus om 11 uur was het tijd om met alle clubtoestellen naar Hilversum te gaan. De opdracht was om in de tussentijd eens na te denken wat de nieuwe leden van de club verwachten.

 

Om half twee was iedereen weer terug en onder het genot van een broodje en een drankje werden de ervaringen uitgewisseld. Het initiatief van het MVA-bestuur werd gewaardeerd. Iedereen vond het een geslaagde activiteit. De drempel om hier naar toe te komen is minder hoog dan bij een clubvlucht van een hele dag omdat veel nieuwe leden toch de verwachting hadden dat ze hun vliegvaardigheden kritisch bekeken zouden worden door oude rotten in de club. Het is erg gezellig geweest en vliegen met clubleden is toch een verrijking van de ervaring.

Meer foto's vind je hier.

Frank Kempen heeft ook nog een mooi filmpje gemaakt: https://youtu.be/L3N3lLwtCrA