Reisverslagen

Het vliegseizoen 2023 kenmerkt zich door matig of niet vliegbaar weer, met hier en daar een positieve uitschieter. Dat gold ook voor 14 oktober 2023, een uitwijkdatum voor een clubvlucht die in juli al gepland stond. Het werd een rondje Duitsland, maar dan anders. Goed voor het ontwikkelen van je skills om te kunnen improviseren. En het leverde de nodige fraaie foto's op, die we hier niet allemaal plaatsen. Robert van den Nieuwendijk tekende voor het verslag, dat je hier vindt!

 

 

 

 

Voor de echte kleine luchtvaart is Amsterdam Schiphol geen vanzelfsprekende bestemming. Eigenlijk helemaal niet. Toch spreekt het voor iedere hobbyvlieger tot de verbeelding. Dus waarom het gewoon niet een keer doen? Theo Voss, clublid en fervent vlieger, nam daarop het initiatief. Met een gedegen voorbereiding, RT-training en zelfs een test die door alle deelnemers met goed gevolg moest worden afgerond, gingen 6 vliegtuigen op 8 juli naar Schiphol Oost. Matthias Gebel heeft dit keer getekend voor het verslag. Een hele bijzondere ervaring voor zowel de deelnemers als ook de mensen die de vliegtuigen op Schiphol hebben ontvangen. Lees hier het verslag>>>

Na de vorige jaren op het allerlaatste moment de voorbereide bestemming voor de meerdaagse te hebben moeten aanpassen, was dat dit jaar gelukkig een keer niet het geval. Wat hebben we een mooie trip mogen maken naar Salzburg. Lees hier het verslag met de nodige foto's!