3 april 2021. Een mini clubvlucht. Even de grens over naar Duitsland zat er nog niet in. Dus werd door de organisator, José Ramon Prats, Oostwold als bestemming uitgezocht. Het is te merken dat onze piloten heel graag weer trips willen maken. Dat leverde voor zover wij weten het tot nu toe grootste aantal deelnemende vliegtuigen op, namelijk tien! 

Het konden er zelfs 11 zijn, ware het niet dat van één privétoestel de vliegtuigpapieren een dag te laat werden ontvangen. De betreffende vlieger zat zich thuis serieus te verbijten. Maar dat maakt hij bij de volgende clubvluchten ongetwijfeld meer dan goed. Op Oostwold was sprake van een heuse Teugse invasie, waar ons een hartelijk welkom te wachten stond. De familie Van der Meulen had zelfs enkele van hun oldtimers voor ons uit de hangaar getrokken. Om deze clubvlucht met de nodige humor een formeel tintje mee te geven, werd Tom van der Meulen een collectorsitem overhandigd, namelijk een heuse Vliegclub Teuge tafelvlag. Die staat nu ongetwijfeld op het bureau van Tom te pronken. 

Hoe geslaagd deze clubvlucht was, heeft José Ramon ook nog aan het papier toevertrouwd. Lees hier het enthousiaste verslag, met uiteraard extra foto's om weer van te genieten. >>>naar het verslag>>>

Ps... wist je dat je voor minimaal 50 euro per jaar Crew Member kunt worden van onze vliegclub? Meer weten? Neem dan contact op met onze ledencommissaris Flip de Granada via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Flip informeert je graag.